dziwne tąpnięcia przed wrzuceniem biegu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zbych1973
    Classic
    • 2010
    • 6

Zamieszczone przez Yarek
    Ładne auto i ładne zdjęcia :wink:

Yarek
    nawzajem! Ładne auto i ładne zdjecia. Swietne jest to pomaranczowe kontrastowe tlo.
    Sama zastanawiam sie gdzie znajde w Krk jakies takie jednolite, w fajnym kolorze tlo..

Kowal_ldz nie sprzet jest przeciez najwazniejszy.. choc jest wazny, to nie najwazniejszy.
    Jeden wybierze nikona dla jego ergonomii, drugi canona dla plastyki, a trzeci alfe co za roznica.
  • danieltor
    Classic
    • 2008
    • 37

witam, od pewnego czasu słyszę dziwne tąpnięcia przed wrzuceniem jedynki, dzwięk jest głuchy i następuje ułamek sekundy przed wrzuceniem biegu. Podobnie jest przed wrzuceniem wstecznego. Skrzynia nie haczy i biegi wchodzą dobrze, miał ktoś podobny problem? Dwumasę wymieniłem 30 tys km temu. Następny problem to dziwne wibracje pedału sprzegła. Wygląda na to że przenoszą się z silnika , gdyż jak delikatnie dotykam pedału na wolnych obrotach pedał pulsuje wolno a przyśpiesza przy szybszych, mam się zacząć martwić?, z góry dziękuję za opinie i pomoc.

Komentarz

• micnur
      Ambiente
      • 2008
      • 109

O wibracjach było chyba nie szukałeś zbyt gorliwie...

Komentarz

• danieltor
        Classic
        • 2008
        • 37

Dzięki, źle szukałem. A co może oznaczać to tąpnięcie przed wrzuceniem biegu?

Komentarz

• robert143
          Classic
          • 2008
          • 14

moim zdaniem zerana jest któraś poduszka od silnika
          robert z biłgoraja

Komentarz

Pracuję...